Termeni și condiții de utilizare

Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre CANAPELINI SRLD prin intermediul acestui site web.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Societatii CANAPELINI SRLD va rugam nu accesati acest site.
CANAPELINI SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.

Termeni şi condiţii


1. Definitii

• cumparator = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;
• vanzator = Societatea  CANAPELINI SRLD, identificata la Registrul Comertului cu J23/4409/2017, Cod unic de inregistrare RO 38129453  avand sediul social in Com. Afumați, str. Fabricii nr.1, jud. Ilfov si denumit in continuare  canapelini.ro;
• produse  = bunuri care urmează a fi livrate de vanzator catre cumparator ca urmare a contractului incheiat;
• comanda = un document electronic intre cumparator si vanzator, prin care vanzatorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;
• contract = o comanda confirmata si validata de catre vanzator.

 

2. Comanda
Confirmarea comenzii de catre cumparator aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor.
Se considera finalizata comanda in momentul in care cumparatorul o confirma telefonic vanzatorului. Comanda se livrează după confirmarea suplimentară din partea cumpărătorului prin telefonic sau e-mail sau SMS. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica a comenzii de către unul din operatorii vanzatorului

3. Plata

Vanzătorul va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:
• ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;

• plata prin ordin de plata;

• plata cash la sediu

-          Prin card bancar

4. Pretul

Produsele comercializate pe acest site web sunt finale fara TVA (nu se supune TVA).
Ne rezervam dreptul de a schimba prețul produselor în caz ca veți alege îndeplinirea comenzii după parametri specifici (alte dimensiuni, culori, țesături, accesorii etc.) cu o notificare prealabila.

După confirmarea telefonică, mail, SMS a comenzii de catre vanzator valoarea comenzii nu se modifică.

Cumpărătorul achită și costul transportului care va fi afișat la momentul îndeplinirii comenzii pe sait, sau in caz ca vor fi comenzi individuale (specifice) va fi anunțat individual despre costul transportului. Costul transportului de asemenea se confirmă de către părți.


5. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii. Comanda de asemenea poate fi ridicata de la sediul CANAPELINI SRLD din str. Fabricii nr.1, com. Afumați, Jud Ilfov.
In cazul in care cumpărătorul nu este gasit la adresa menționata la plasarea comenzii, curierul va reveni de doua ori in încercarea de a contacta cumparatorul. In conditia in care dupa cele doua incercari cumparatorul nu a fost gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.
In cazul in care produsul nu se afla in stocul nostru va vom anunta telefonic, pe email, SMS etc.

Comanda confirmată prin mail, SMS va fi procesata si livrata 2-4 zile lucrătoare

Inainte de efectuarea livrarii veți fi anuntat printr-un mesaj SMS sau veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

6. Garantia produselor

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute actele normative in vigoare, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și nu sunt afectate prin acești Termeni și Condiții.
Certificatele de garanție si Instrucțiunile de utilizare sunt oferite de canapelini.ro.
Perioada de garanție pentru produse este conform reglementărilor în vigoare, iar termenul de soluționare a deficientelor este de 15 zile.

Defectele apărute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garanție.
Utilizarea sau întreținerea incorecta a produsului, precum si disconfortul, ranile sau pagubele provenite din utilizarea nepotrivita si incorecta a produselor nu angajează răspunderea vânzătorului.
Nerespectarea acestor instrucțiuni duce la pierderea automata a garanției. 

 

7. Returnarea produselor

Se pot returna doar produsele care se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: fara urme de folosire, in integritate totala (daca au avut accesorii este necesar sa le înapoiați), fara rupturi, in ambalajele originale.
Societatea  canapelini.ro este responsabila doar cu returnarea banilor pe produsele comandate, nu si pe cheltuielile de transport de returnare ce revin direct in sarcina cumparatorului si doar in conditiile in care returnarea s-a facut in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform actelor normative in vigoare.
In situatia in care cumparatorul returneaza un produs din motive care ne privesc: produsul trimis are defect din fabrica; produsul trimis nu este cel comandat (v-am trimis alt produs/alta marime/alta specificatie) - ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, iar Societatea  canapelini.ro. este responsabila cu returnarea banilor pe produsele comandate, cat si a cheltuielilor de transport de returnare a produselor.
Pentru a se putea efectua procesul de returnare a unui colet este necesar ca dumneavoastră sa anunțați intentia de returnare, prin prezentarea informațiilor necesare.


8. Reclamatii

Pentru orice reclamatii, sugestii, nemulțumiri sau întrebări canapelini.ro va recomanda sa ne contactați la adresa de e-mail sau telefonic.

9. Forta majora

Societatea   canapelini.ro nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:
• cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;
• cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;
• cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc..

10. Limitarea responsabilității

Societatea  canapelini.ro nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.
Societatea  canapelini.ro nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.
Societatea  canapelini.ro nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca Societatea  a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

11. Jurisdictie

Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (cumparator si vanzator). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.

 

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site web apartin in totalitate SocietatiiCANAPELINI SRLD (canapelini.ro) si nu se pot copia sau folosi fara acordul scris al proprietarului.

Persoanele care accesează acest site web au dreptul de a vizualiza intregul continut si sa insereze link-uri catre acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.
Canapelini.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat si agresiv.


Confidențialitatea datelor

canapelini.ro garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la sediul canapelini.ro.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.canapelini.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.
Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, numai in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate. Canapelini.ro recomanda tuturor parintilor si tutorilor legali sa informeze minorii, intr-un mod cat mai corect si adecvat, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, in momentul utilizarii site-ului.